maanantai 28. marraskuuta 2016

Tutustumista ja suunnistusta

Ensimmäinen ilta kului host-perheiden parissa, ja olimme kaikki sen verran väsyneitä että päädyimme piakkoin nukkumaan.

Seuraavana aamuna sitten tyypillinen itävaltalainen arkiaamu. Ylös sängystä, aamupala ja valmistautuminen kouluun, ja ei kun menoksi. Tämä tosin vei hosiltani Felixilta vain kymmenen minuuttia, sillä hän nousi noin varttia vaille kahdeksaa, ja viittä vaille lähdimme jo. Kävelimme Felixin kanssa lyhyen koulumatkan, joka taittui nopeasti jutellessa niitä näitä.

Aamupäivä kului sitten erilaisten tutustumisleikkien parissa. Opimme tuntemaan toisemme nopeasti, eikä muutaman vuoden ikäero osaan tuntunut haittaavan ollenkaan. Välissä teimme myös pienen suunnistuskierroksen ympäri koulua, joka oli järjestetty kilpailumielessä. Keksipaketti jäi voittamatta, mutta hauskaa meillä ainakin oli.

Iltapäivällä sitten oli hieman isomman suunnistuksen vuoro kun lähdimme suunnistamaan Wienin vanhaan kaupunkiin ja keskustaan. Wienissä puhalsi kylmä tuuli, joka tunkeutui jopa takkien läpi, mutta onneksi oli sentään hyvä seura lämmittämässä. Suunnistuksen päätteeksi me opiskelijat jäimme vielä kiertämään Wienin joulumarkkinoille, kun opettajat lähtivät jo lepäämään. Päivän päätteeksi menimme myös kotia syömään, ja jäin sitten pöytään istumaan ja juttelemaan perheenjäsenille. Ja nyt sitten nukkumaan.

Erittäin väsynyt Jonathan

1 kommentti :

  1. Kuulostaa mukavalta alulta! Oikein kivaa viikkoa teille kaikille. Muistakaa pukeutua lämpimästi! :)

    Terveisin

    Tiina

    VastaaPoista