perjantai 15. tammikuuta 2016

Erasmus+ -kokoontuminen on alkanut!Pietarsaaren lukion isännöimä Erasmus+ - kokoontuminen on vihdoinkin käynnistynyt! Ensimmäiset vieraat saapuivat kaupunkiinjo keskiviikkoiltana ja viimeiset torstaina iltakoneella. Matkat olivat menneet hyvin, mutta Kruunupyyhyn laskeutuva kone oli joutunut odottelemaan ilmassa tunnin verran sen aikaa, kun kiitorata oli saatu aurattua lumesta.

Vieraat ovat ihastelleet vuolaasti metsiä, lumikinoksia ja kaupunkimme kauneutta. Myös ohjelmaa on kehuttu jo vuolaasti - olemme onnistuneet luomaan kovasti odotuksia. 

Tervetulotilaisuudessa rehtorimme Hannu Sulkakoski loi katsauksen Pietarsaaren kaupungin historiaan ja nykytilaan. Vieraat saivat opiskella myös lyhyen oppimäärän kiehtovaa suomen kieltä! Opiskelijamme Maria ja Egor soittivat upeasti ja tilaisuus huipentui Säkkijärven polkkaan.

Päivä jatkui koulukierroksella, ja opettajat tuntuivat olevan varsin vaikuttuneita kauniista koulurakennuksestamme. Työskentelyrupeaman aikana vaihdettiin ajatuksia siitä, millaisia tapoja opettaa kestävää kehitystä on eri yhteistyökouluissamme. 

Ilta huipentui vieraillemme eksoottisella tavalla: kävimme Strandiksen saunassa, ja kolmea vierasta lukuun ottamatta kaikki kävivät myös avannossa. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti