maanantai 10. marraskuuta 2014

Ensimmäinen päivä Tanskassa

Lähdettiin sunnuntaina päivällä torilta taksilla kohti Vaasan lentokenttää. Välilaskuina meillä oli Tukholma, Kööpenhamina ja Aarhus. Aarhusin lentokentältä lähdimme koululle taksilla, mihin host-perheemme saapuivat. Onneksi laukkumme saapuivat perille ja pääsimme pitkäm päivän jälkeen nukkumaan.

Maanantaina koulu alkoi yhdeksän aikoihin sateisissa tunnelmissa. Kouluun saavuttuamme tanskalaiset tervehtivät toisiaan halaamalla ja johdattivat meidät koulun "vieraille" tarkoitettuun osioon. Koulu oli vanha ja oppilaita oli ensimmäiseltä luokalta yhdeksänteen luokkaan, rakennuksesta löytyi myös kerho pienemmille lapsille. Luokkahuoneessa meidät kaikki jaettiin kymmenen hengen ryhmiin ja leikimme erilaisia tutustumis- ja älyävaativialeikkejä. Kouluruoan oppilaat järjestivät esille ja siivosivat pois.

Koulun jälkeen tutustuimme Sabro nimiseen kaupungin osaan, jossa sijaitsi kotimme ja koulumme. Siellä oli vain yksi kauppa ja itse Aarhuusiin täytyy mennä bussilla. Osa meistä vietti iltaa isäntäperheissä, osa Sabroon tutustumisessa ja itse menin katsomaan handyball-peliä Vivin ja Sofian kanssa, missä meidän hostimme pelasivat.

Olin tänään yllättynyt, sillä osa tanskalaisista opettajista eivät tienneet missä Suomi on.
Odotamme innolla kaikki huomista päivää, sillä käymme tutustumassa Aarhusin kaupunkiin.

-Jenna
1 kommentti :

  1. Mukava, että olette päässeet turvallisesti perille ja tekemistä on riittänyt. Nauttikaa täysin rinnoin kansainvälisestä ilmapiiristä ja uusista kokemuksista! Lämpimiä terveisiä teille kaikille. Me täällä valmistaudumme lopettelemaan koeviikkoa... :)
    - Tiina

    VastaaPoista