sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Matkaan!

Lempeä auringonpaiste talvimaisemassa saatteli tämänkertaisen Erasmus+ -porukan Espanjan-matkalle. Lauantaiyönä Pietarsaaren yllättänyt lumipyry tarjosi meille matkalaisille maiseman, jota kelpasi kuvata ja videoida ennen lähtöämme. Saamme kaikki näyttää projektikumppaneillemme otoksia, jotka varmasti vahvistavat mielikuvaa Suomesta lumen ja jään maana. 

Lennot Helsinkiin ja Barcelonaan sujuivat mukavasti jutellen, nauraen ja tulevaa viikkoa suunitellen. Opiskelijamme Anni, Ville, Markus ja Alvar odottavat erityisesti sitä, että saavat tutustua uusiin ihmisiin ja Barcelonan nähtävyyksiin, muun muassa  Sagrada Familiaan ja Gaudin arkitehtuuriin. Anni ja Ville miettivät myös, olisiko mahdolllista vierailla jalkapallojoukkue Barcan kotistadionilla. Kaikki haluavat myös maistella espanjalaisia ruokia: Markuksen erityistoivelistalla on paella kaikkine merenelävineen, Alvar toivoo saavansa eteensä tapaksia ja Ville jotain tosi erikoista - vaikka possun poskea, jota muuten erään kerran tarjottiin yhteistyökoulussamme lounaaksi! Marja ja Tiina haaveilevat cafe con lechesta, ihanasta maitokahvista. 

Barcelonan lentokentällä meitä odotti neljä iloista perhettä. Oli hienoa tavata kaikki vanhemmat ja isäntäoppilaat, jotka iloisesti ottivat meidän opiskelijamme vastaan. Hetken jutustelun jälkeen erkaannuimme itse kukin majapaikkoihimme. Hyvin sujuneen matkapäivän jälkeen voi käydä levollisin mielin nukkumaan ja odottaa innokkaana huomenna käyntiin pyörähtävää projektiviikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti