torstai 9. maaliskuuta 2017

Kolmas päivä Puolassa

Kolmas päivä alkoi isäntien koulun järjestämällä Shakespearen näytelmällä, jota oli hieman vaikea ymmärtää vanhan englannin kielen sekä puolalaisten erikoisen aksentin takia. Näytelmää oli kuitenkin kiinnostavaa seurata, sillä puolalaiset oppilaat olivat hyvin taitavia näyttelijöitä. Tämän jälkeen menimme kouluun ja jatkoimme ryhmätöiden tekemistä.
Pettymykseksemme lounaaksi oli taas samoja Subwayn voileipiä. Koulupäivä oli kuitenkin lyhyt ja pääsimme jo hieman kahden jälkeen "kotiin" syömään perinteistä puolalaista ruokaa, mistä ilahduimme suuresti vähäisen lounaan takia. 
Seuraavaksi oli luvassa hohtokeilaamista, jossa me suomalaiset pärjäsimme yllättävän hyvin. Myöhemmin illalla oli koulun juhla ja ohjelmassa oli elokuvan katsomista. Koululle haettiin pizzaa ja tarjolla oli paljon muitakin herkkuja. Tämän jälkeen suuntasimme vielä paikalliseen kahvilaan viettämään iltaa isolla porukalla. 
Päivä oli pitkä, mutta onnistunut. Sää pysyi hyvänä vaikka oli hieman viileämpää kuin edellisinä päivinä. Ensimmäistä kertaa ruokaa oli riittävästi eikä nälkä päässyt yllättämään kertaakaan koko päivänä. Nukkumaan käydään odottavin mielin, sillä seuraavana päivänä on luvassa reissu Krakovaan. 


- Nea

1 kommentti :

  1. Tuntuu siltä, että olette kyllästettyjä pizzalla ja Subwayn "maittavilla" tuotteilla.
    Kotoinen hernesoppakin vaikuttaa varmaan jo hyvälle sieltä katsottuna, täällä taidan ainoastaan minä pitää siitä.
    Turvallista kotimatkaa teille kaikille.

    Hannu -rehtori

    VastaaPoista