sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Sunnuntai 5.3: Matkapäivä

Sunnuntaiaamuna oli vihdoin aika nostaa ajoissa ja harkiten pakatut laukut Pirkon pirssiin ja ottaa suunta kohti reissun ensimmäistä etappia eli Vaasan lentoasemaa. Vaasasta lensimme Ville-Gallen ja Jaren kanssa samalla koneella Helsinkiin, jossa odotusaikaa oli kolme tuntia. Tämä aika kului rattoisasti hampurilaisten parissa sekä vähemmän rattoisasti blogikirjoituksen ja Googlen suojausasetusten saloihin perehtyen.

Krakovan lento lähti ajallaan ja saapui perille ajallaan, vaikka muutamat jättöpyörteet konetta hieman keikuttelivatkin. Krakovassa meitä odotti laukkujen haun jälkeen jättiyllätys. Meitä oli aulassa vastassa satapäinen toimittajajoukko. Valmistauduimme jo paistattelemaan salamavalojen loisteessa kunnes pettymykseksemme huomasimme että kuvaajat olivatkin vastassa Suomesta palaavaa perin menestyksekästä ("mikä lie tusinajoukkue") Puolan mäkihyppymaajoukkuetta.

Toimittajajoukko haittasi hieman myös meitä odottavien Espanjan ja Tanskan ryhmien löytämistä mutta lopulta pääsimme yhdessä minibussille. Kaikki päättivät heti bussiin noustessa olla sosiaalisia eikä suomalaistyylistä kännykän näpläystä hupun alle piiloutuneena yksin nurkassa istuen juuri nähty. Bussimatka Krakovasta määränpäähämme Nowy Sacziin kesti vielä kaksi tuntia joten kokonaispituutta matkalle kertyi 12 tuntia. Kaikki löysivät isäntäperheensä Nowy Sacziin saapuessa joten näin matkapäivä oli pulkassa. Huomenna pääsemme aloittamaan kokoontumisen toden teolla: tiedossa on ainakin kaupunkisuunnistusta ja kansainvälisissä ryhmissä työskentelyä Public achievement -metodin parissa.

Timo


Matkatunnelmia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti