keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Keskiviikko 15.4.2015


Tänään vietimme päivän Ljubljanassa. Bussimme lähti kahdeksan aikoihin asemalta ja matka sujuikin hyvin. Perillä meidät jaettiin ryhmiin ja me suunnistimme Ljubljanan kauniilla kaduilla ihanassa säässä, lämmintä oli jopa +26 astetta. Se antoi hyvän mahdollisuuden tutustua vielä enemmän muihin sekä yhteistyömme sujui hyvin ja meillä oli hauskaa. 


Myöhemmin päivällä meillä oli myös muita ryhmäharjoituksia jotka saivat meidät soveltamaan kaikkien ryhmäläisten ideoita.


Tällä luomuksella irtosi toinen sija spagettihaasteessa, jossa oli tarkoitus saada vaahtokarkki mahdollisimman korkealle spagettien, teipin ja narun avulla.Lopulta päivän päätteeksi saimmekin omaa aikaa jonka osa vietti katsellen nähtävyyksia ja osa taas kierrellen kaupoissa. Illalla jokainen vietti aikaansa oman perheensa luona tai kävi vielä ulkona houstiensa kanssa. 

Omassa isäntäperheessäni me söimme yhdessä illallista. Ruoka oli tosi hyvää!! Yleensä illallisella syödään ensin keittoa ja sen jälkeen pääruoka, joka on yleensä pastaa tai perunaa ja lihaa.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti