keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Pääsimme Slovenian valtakunnalliseen televisioon, kiitos Michael Mooren!

Uskomatonta, mutta totta: Satuimme näkemään kadulla maailmankuulun elokuvaohjaaja Michael Mooren. Olimme samaan aikaan samassa paikassa, koska olimme varanneet pöydän samaisesta ravintolasta hänen kanssaan. Moore olisi halunnut istua ulkona - mutta pöytä oli varattu meille, joten hän siirtyi sisätiloihin.

Valtava kuvauskalusto ympäröi hänen kulkuaan. Kuulimme paikallisilta, että hän olisi tekemässä uutta elokuvaa eri maiden koulutusjärjestelmistä. Kun me kysyimme hänen elokuvansa aihetta, Moore pyysi kameramiehiä sulkemaan kamerat ja kuiskasi aiheen meille. Vaikka istuin lähimpänä häntä, en kuullut hänen vastaustaan - eikä kuullut kukaan muukaan,mitä edelleen harmittelemme isolla joukolla. Moore ei myöskään suostunut toistamaan vastaustaan, joten tässä nyt vain odotellaan, mitä ihmettä  mestariohjaaja tällä kertaa tutkii tunnetusti kriittisin ottein.Kun Moore oli lounastanut ja saapui ulos, me olimme myös lopettemassa ateriaamme. Italialainen elokuvataiteen opettaja Sergio marssi kuuluisuuden luo ja kertoi, että meitä olisi tässä opettajia eri maista. Michael Moore tuli juttelemaan kanssamme - ja näin päädyimme valtakunnalliseen uutislähetykseen.


Strange things happen! Jouduimme kaikki opettajat allekirjoittamaan vakuutuksen, että materiaalia saa mahdollisesti käyttää hänen tulevassa elokuvassaan.  


Moore kertoi, että ensi viikolla hän matkustaa Suomeen ja kuvaa Helsingissä. Be aware!

Lämpimin terveisin

Kenties yksi tuleva elokuva-Stara

4 kommenttia :

 1. Here is a challenge for next meeetings: try to surpass this experience we have prepared for you.

  VastaaPoista
 2. Here is a challenge for next meeetings: try to surpass this experience we have prepared for you.

  VastaaPoista
 3. Wau! :) Matkanne on muutenkin vaikuttanut kiinnostavalta.

  Terkuin PSt

  VastaaPoista