keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Perjantai 17.4

Kotimatkapäivä


Kotimatka alkoi Idrijasta klo 8 aamulla. Lähdimme Ljubljanaan, Slovenian pääkaupunkiin, viettämään päivää siihen saakka kunnes meidän piti lähteä lentokentälle. Hyvästelimme tanskalaiset bussiasemalla, sillä heidän lento lähti aikasemmin kun meidän.
Ljubljanassa shoppailimme ja kävimme linnassa. Ennen lounasta hyvästelimme itävaltalaiset. Sen jälkeen menimme yhdessä suomalaisten kanssa syömään lounasta.

Nooralla oli hieman erilainen päivä. Hänen isäntänsä vei hänet nimittäin Blediin, Alppejen keskellä oleva järvi ja järven keskellä olevaan kirkkoon. Hän kertoi, että Bled  on suosittu vihkimispaikka. Järven läheisellä kukkulalla oli myös linna josta näkyi koko järvi ja sen ympäröimät kalliit hotellit. Bledin jälkeen Noora saapui Ljubljanaan odottelemaan bussin lähtöä. Vähän surullinen mieli tuli  kun bussiin hyppäsimme ja jätimme Ljubljanan taaksemme kun lentokentälle ajeltiin.

Lentokentällä kaikki me matkalaiset oltiin ihan väsyneitä 2-4 tunnin yöunien jälkeen. Ida istui matkalaukku kärryssä. (Kuva söpsistä idasta;) )- Ida, Noora, Laura ja Essi

1 kommentti :